It's been so hot in NY this week! For this weather, cold soup such as gazpacho is something I would like to have. Tomato gazpacho would be the most authentic gazpacho, but I occasionally make gazpacho with a melon. I had made gazpacho with honeydew melon before, but I happened to have a leftover of cantaloupe melon and I prepared gazpacho with it for lunch today.
今週のニューヨークはほんと、暑いですねえ!こんなときは、ガスパチョのような冷たいスープが欲しくなりますね。トマトのガスパチョが最も正統的なガスパチョですが、私はたまにメロンのガスパチョもつくります。以前、ハニーデューメロンでガスパチョをつくったことがあるのですが、たまたまカンタロープメロンの残りがあったので、今日のランチはそれでガスパチョをつくりました。
It may look very simple, but I mix several different fruits and vegetable with cantaloupe here. It was so refreshing!
とってもシンプルにみえると思いますが、何種類かのフルーツと野菜をカンタロープにミックスしているんですよ。とってもリフレッシュしました!
For lunch, I also prepared salad with kale, avocado, and strawberry with walnuts topping as well as a piece of baguette with sliced cucumbers and prosciutto. It was so yummy! Now, before dinner, I will have the leftover of this gazpacho instead of having fruits!
ランチには、ケールとアボカド、イチゴに胡桃をトッピングしたサラダと、スライスしたキュウリと生ハムをはさんだバゲットを用意しました。おいしかったです!さて、今日の夕飯前は、フルーツを食べる代わりに、このガスパチョの残りをいただきます!
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