Christmas is over! How was your Christmas? I wish all of you had a great time yesterday. Yesterday morning, I prepared Christmas styled open sandwich! I prepared flat breads the night before and then stored them in freezer. Yesterday morning, I placed kale, basil, tomato, avocado, mozzarella cheese, and pomegranate and then roasted it. Basil is rich in vitamin A which is known to have antioxidant properties according to this article, http://www.nutrition-and-you.com/basil-herb.html!
クリスマス、終わっちゃいましたね~!皆様のクリスマスはいかがでしたでしょうか?皆様が昨日、素敵なひと時を過ごされたことをお祈りしております。昨日の朝、私はクリスマススタイルのオープンサンドイッチをつくりました!前の晩、フラットブレッドを用意し、冷凍庫に保存。昨日の朝、そこにケール、バジル、トマト、アボカド、モッツレラチーズ、ザクロをのせてローストしました。こちらの記事(http://www.nutrition-and-you.com/basil-herb.html)によりますと、バジルは抗酸化作用のあることで知られるビタミンAを豊富に含んでいます!
As for dinner, I cut the flat breads and then placed mashed avocado and pommegranate seeds on them as if they looked like a Christmas tree! I mixed lemon juice and little bit of olive oil into the mashed acovado and these were good and fun!
ディナーでは、フラットブレッドをカットして、マッシュしたアボカドとザクロをクリスマスツリーに見立ててのせてみました!マッシュしたアボカドにはレモンジュースとほんの少しオリーブオイルを混ぜたのですが、なかなかおいしく、楽しくいただきました!
Stuffed tomatoes added Christmas colors as well!
スタッフトトマトも、クリスマスらしい彩を添えてくれますよね!
The main dish was roasted chicken and vegetables. I put rosemary and sliced lemons in the stomach of the chicken. Regarding the vegetables, I roasted purple carrots, purple onions, golden beets, and Brussels sprouts with rosemary. According to this article, http://healthyfood-list.blogspot.com/2012/05/benefits-purple-vegetables-fruits.html, purple vegetables and fruits have a pigment called anthocyanin which has an antioxidant power!
メインディッシュはローストチキンとローストした野菜です。チキンのおなかには、ローズマリーとスライスしたレモンを入れました。野菜は、紫ニンジン、紫玉ねぎ、ゴールデンビーツ、芽キャベツをローズマリーと共にローストしました。こちらの記事http://healthyfood-list.blogspot.com/2012/05/benefits-purple-vegetables-fruits.html によりますと、パープルの野菜や果物は、アントシアニンという抗酸化パワーをもつ色素をもっているのです!
バジルのビタミンAの含有量は、こちらのチャートを参考にさせていただきました。
http://www.eiyoukeisan.com/calorie/nut_list/retinol_deal.html
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