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1/10/2016

Pumpkin Gnocchi カボチャのニョッキ

Hello, everyone.  In green markets, there are various kinds of pumpkins available!  I bought one yesterday, and I made pumpkin gnocchi for lunch today.  When we make gnocchi with pumpkin, the dough stay together without egg, but it is too soft to make shapes.  Therefore, I cut the dough with spoon and then boiled them.  Regarding the sauce, I put rosemary, sage, black olive, grated parmesan cheese, and toasted breadcrumbs.  Adding chopped black olives was a really good idea!  This was so delicious!  Pumpkin is very rich in beta-carotene and vitamin E which are powerful antioxidants.  Pumpkin is also a very good source for vitamin A, C, as well as B-6!  Vitamin A helps to keep skin and mucous membranes healthy.  Vitamin C is necessary to produce collagen.  Vitamin B-6 assists metabolic regulation!  The color turned out to be very pretty, and I like that, too!
皆様、こんにちは。グリーンマーケットに、いろいろな種類のカボチャが出回っていますね!私も昨日1つ買ってきて、今日のランチにカボチャのニョッキをつくってみました。カボチャでニョッキをつくる場合、卵がなくても生地がまとまりますが、形をつくるには柔らかすぎます。それで、私はスプーンで生地をカットして茹でました。ソースはローズマリー、セージ、黒オリーブ、おろしたパルメザンチーズ、炒ったパン粉をを入れてあります。刻んだ黒オリーブを加えたのは大正解でした!とっても美味しかったです!カボチャは、パワフルな抗酸化物質のベータカロテンとビタミンEを豊富に含んでいます。ビタミンA、C、B-6をとるのにも、とてもいい食材です。ビタミンAは皮膚と粘膜を健康に保つ手助けをしてくれます。ビタミンCは、コラーゲンを生成するのに必要です。ビタミンB-6は、代謝を手助けしてくれます!色もとてもきれいに仕上がって、ルックスも気に入りました!
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