Translate

10/06/2013

Finger Food Style Quiche with Green Vegetable and Tofu フィンガーフードスタイルの緑の野菜と豆腐のキッシュ

Holiday season is approaching!  Recently, I have been trying to establish various kinds of finger foods which would work for parties.   I had introduced green vegetable quiche in my past post, http://yoshikoliciousbeauty.blogspot.com/2013/09/green-vegetable-quiche.html.   Today, I added avocado, and used soy milk instead of whole milk and heavy cream and then prepared them as finger foods.
ホリデーシーズンが近づいてきていますね!このところ、パーティ向きのフィンガーフードをいろいろ開発しようとしています。以前の記事http://yoshikoliciousbeauty.blogspot.com/2013/09/green-vegetable-quiche.htmlで緑の野菜のキッシュをご紹介させていただきましたが、今日は、アボカドを加え、牛乳と生クリームの代わりに豆乳を使い、フィンガーフードとして用意してみました。
This was right before I started cooking this.  I put three different cheeses on the top. 
こちらが調理する前の状態です。3種類のチーズを上にかけました。
I feel this dish is really good for health and beauty!
このお料理、本当に健康にも美容にもいいと感じます!