Translate

9/27/2014

Water Kimchi 水キムチ

Hello, everyone! It was a beautiful day today and it seems that nice weather will continue to until Monday at least!  That's good as my next cooking class will be on Monday!  Since last Saturday, daikon with leaves have been available in the local green market!  This makes me very happy!
皆様、こんにちは!今日はとってもいいお天気でした。少なくとも月曜日まではいいお天気が続くようです!月曜日はお料理教室がありますので、よかったです~!ところで先週土曜日以来、グリーンマーケットで葉っぱつきの大根が売られるようになりました!嬉しい!
I bought an Asian pear last week as well.  Autumn has come!
先週は梨も買いました!秋ですね~
I also bought some carrots and then prepared water kimchi with them.  One to two days after I made it, I tasted them and it did not meet my expectation.  I then got very busy and I even forgot about the water kimchi I made.  Today, I realized that I still had the water kimchi and tasted them again.  It was so good!  I added some daikon leaves as well because daikon leaves are rich in Vitamin C, A and iron.  I think it looks pretty by adding nice green color.  The vegetables were good, but the soup was really tasty.  Regarding the benefits we can get from kimchi for skin, please check my past article
あとニンジンも買い、それで水キムチをつくってみました。つくった1~2日後に味見してみましたが、ちょっと思っていた味と違う感じ。その後とても忙しくなってしまって、自分でつくった水キムチのことを忘れてさえいました。で、今日、まだ水キムチがあったことを思い出し、再びトライ。そうしたら、とっても美味しかったです!ビタミンA、C、鉄が豊富な大根の葉も加えてみました。きれいな緑を加えることで、見た目もよくなったと思います。野菜も美味しいですが、スープがとってもいい味になっていて、本当に美味しかったですよ。キムチの美肌効果については、過去の記事でご紹介していますので、よろしければご覧くださいね~。
 

 
29日のYOSHIKOlicious Beauty Cooking Classにお申し込みくださいました皆様、ありがとうございます!
初めても方々も、お友達をお誘いしてリピートしてくださる方もいらして、とっても嬉しいです。
皆様にお目にかかれますこと、心より楽しみにしております!