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7/02/2018

Fried Rice with Natto and Japanese Turnip Greens かぶの葉入り納豆チャーハン

Hello, everyone!  It has been extremely hot yesterday and today.  We tend to have cold foods in this weather, but if we keep on eating cold foods, that would not be good for our health.  Yesterday, I made fried rice with natto and Japanese turnip greens for lunch.  I divided the Japanese turnip greens into stems and leaves and chopped them respectively.  I then sauteed the chopped stems first.  Then I added rice and kept on sauteing them.  I added natto and kept on sauteing, and then added salt, black pepper, and soy sauce.  Finally, I added chopped leaves and mixed them briefly.  In this case, the green color of the leaves remains clean and the fried rice with natto looks good.  This is simple, easy, nutritious, and delicious!
皆様、こんにちは!昨日も今日も酷暑です。こんな気候の時は冷たい食べ物をとりがちですが、冷たいものばかり食べているとからだによくないですね。昨日、私はランチにかぶの葉入り納豆チャーハンをつくりました。かぶの葉は茎の部分と葉っぱの部分を分けて、それぞれ刻みました。まずは刻んだ茎を炒めます。それからご飯を加えて炒め続けます。納豆を加えてさらに炒め、塩、黒コショウ、お醤油を加えます。最後に刻んだ葉っぱを加えてささっと混ぜました。こうすると、葉っぱの緑がきれいなまま仕上げられ、納豆チャーハンがきれいに見えます。シンプルで簡単で栄養があって、美味しいです!

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