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9/30/2025
Spanish YOSHIKOlicious Beauty Kitchen スペイン料理のYOSHIKOlicious Beauty Kitchen
Hello, everyone! I did my beauty food social dining, YOSHIKOlicious Beauty Kitchen two days in a row. The first one was for mainly fashion industry people, and the other one was my regular monthly social dining. Theme for September was Spanish food! I started with gazpacho. As both days were hot like summer, this was the perfect opening.
皆様、こんにちは!2日続けて私の美容食のお食事会、YOSHIKOlicious Beauty Kitchenを開催しました。1つ目はファッション業界人メインで、もう1つは月例のお食事会です。9月のテーマはスペイン料理!まずはガスパチョでスタート。2日共夏のように暑かったので、グッドタイミングなスタートとなりました。
These pinchos tapas used roasted red bell peppers, white anchovies, green olives, and chopped parsley.
ピンチョスタパスはローストした赤パプリカ、ホワイトアンチョビ、緑のオリーブ、刻んだパセリを使っています。
Salpicon de mariscos is a Spanish seafood salad and the various vegetables and seafood are supposed to be chopped like this. The seafood was lobster, and the dressing contains chopped anchovies. It was my first time in years to make this salad, but it was more popular than I expected!
スペインのシーフードサラダ、サルピコン・デ・マリスコは角切りにしたいろいろな野菜とシーフードを使います。シーフードはロブスターで、ドレッシングにはアンチョビが入っています。数年ぶりにつくったのですが、思った以上に好評でした!
Then this is Galicia style octopus. It was my first time to serve this for social dining, and it was very well received!
タコのガリシア風。お食事会でお出ししたのは初めてでしたが、とても好評でした!
This is ajillo with sardines, grape tomatoes, mushrooms, and broccoli. The whole garlic was very tasty, too!
いわし、グレープトマト、マッシュルーム、ブロッコリーのアヒージョ。丸ごとのニンニクも美味しかったです!
The main dish was squid ink paella! Everyone loved it!
メインはシーフードパエリア!皆さん、大好き!
Thank you so much for coming! It was a lot of fun!
いらしてくださってありがとうございました!とっても楽しかったです!
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