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8/26/2025
YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class YOSHIKOlicious Beautyお料理教室
Hi, everyone! When I received a request to do my cooking class, I do it. This time, I was asked to teach Bolognese sauce, vichyssoise, and peach gazpacho. It takes time to make my bolognese sauce and vichyssoise, so I prepared them for attendees to eat and separately, I prepared ingredients for the demonstration. Yet it was worth form me to do it. One of the participants said, "the Bolognese sauce was the best Bolognese sauce I have ever had in my life." Another person made the Bolognese sauce the next day, and her husband was very happy with it. A half of the attendees were the people who joined for the first time, but everyone enjoyed my class, and I enjoyed as well.
皆様、こんにちは!お料理教室はリクエストをいただいたらやるようにしています。今回は、ボロネーゼソース、ヴィシソワーズ、桃のガスパチョを教えてほしいとリクエストいただきました。ボロネーゼソースとヴィシソワーズは時間がかかるので、参加者の方々が召し上がる分と別にデモンストレーション用に食材を用意。それでもやった甲斐がありました。参加者のお1人は、「今まで食べたことのあるボロネーゼソースの中で一番美味しい」とおっしゃってくださいました。別の参加者の方は翌日ボロネーゼソースを作って、旦那さんがとても喜んでくださったそう。参加者のうち半数は初参加でしたが、皆さん私のクラスを楽しんでくださり、私も楽しみました。
The recipe of the peach gazpacho is a recipe I arranged from the standard tomato gazpacho that I learned from my Spanish friend many years ago.
桃のガスパチョのレシピは、昔スペイン人の友人から教わったスタンダードなトマトのガスパチョをアレンジしたものです。
It takes four hours to make this Bolognese sauce, yet this has been always very popular!
このボロネーズソースつくるのに4時間かかるのですが、いつもとっても人気です!
i used some vegetables which attendees are not familiar with for this vichyssoise. People enjoyed learning something new!
このヴィシソワーズには、参加者の皆さんが馴染みのない野菜をいくつか使いました。皆さん、新しいことを学ばれることを楽しんでいらっしゃいました!
Thank you for coming! The chatting was fun, too!
いらしてくださって、ありがとうございました!おしゃべりも楽しかったです!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!月1回更新の予定です。是非ご覧ください!
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