Translate

8/06/2013

Hot Open Sandwich ホットオープンサンドイッチ

I still had some flat breads from yesterday, so this morning, I roasted beets and red onions and, I then put them on a flat bread and kale leaves and also put chopped tomatoes on the top and grilled it.  I roasted the beets with the skin and all the vegetables were from green markets.  I used good amount of olive oil, so when I opened my toaster oven, I was amazed with the rich aroma of the olive oil from this dish and it was so delicious!  I would call this dish a hot open sandwich! 
昨日のフラットブレッドがまだ残っていたので、今朝はビーツと紫玉ねぎをローストして、それをフラットブレッドとケールの上にのせ、さらに刻んだトマトを上にのせてグリルしました。ビーツは皮をつけたままローストし、すべての野菜はグリーンマーケットで買ってきたものです。オリーブオイルを結構使ったせいか、トースターを開けた途端、オリーブオイルのとってもいい香りがして、それはそれはおいしかったです!これは言わば、ホットオープンサンドイッチですね!
  
This is very simple dish, therefore, the quality of the vegetables is the key!  The red onions were sold in the green market like this.  Both the red onions and beets were pretty sweet!
これはとってもシンプルな1品ですので、野菜のクオリティーが命!紫玉ねぎはグリーンマーケットでこのように売られていたものです。玉ねぎもビーツもとっても甘かったです!


I like flat bread because it is so versatile!  We can eat them as a bread, and also we can arrange them in many different ways.  We can also change the shapes as we wish.  I usually put rosemary in the dough but I think other herbs such as sage can be used as well.  After I prepare additional flat breads, all I have to do is putting some things on it and put it in an oven or toaster oven.  It is so easy and looks nice!
フラットブレッドはとっても幅広く使えるから好きです!パンとして食べることもできるし、いろいろアレンジして使うこともできるし。形だって好きなように変えられます。私は通常、パン生地にローズマリーを混ぜますが、セージなど、他のハーブを使ってもいいと思います。フラットブレッドを余分に用意しておけば、あとは何かをのせてオーブンかトースターに入れるだけ。とっても簡単で、見た目もいい感じですよね!

No comments:

Post a Comment