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12/22/2025
Japanese Food for Winter YOSHIKOlicious Beauty Kitchen 冬の和食YOSHIKOlicious Beauty Kitchen
Hi, everyone! The theme for my beauty food social dining, YOSHIKOlicious Beauty Kitchen in December was Japanese food for winter. It was snowing until noon and it was really cold day! I prepared lots of warm dishes.
みなさま、こんにちは!私の美容食のお食事会、YOSHIKOlicious Beauty Kitchen、12月のテーマは「冬の和食」でした。図らずもその日はお昼頃まで雪!とても寒い日でしたので、温かいものをいろいろとご用意しました。
People enjoyed the lunch, watching the snow scenery.
雪景色見ながらのランチ。
The first course was persimmon and komatsuna dressed with gomasu (sesame and vinegar dressing) and also deep fried chestnuts.
1品目は柿と小松菜の胡麻酢和えと揚げ栗。
Then, Miso marinated and baked Spanish mackarel. This version with salmon and cod will appear in TOKYO FLAVORS, NEW YORK STYLE YouTube at the end of January! Please check it out!
そしてサワラの味噌漬け焼き。これをサーモンと鱈でやったのが、1月末にTOKYO FLAVORS, NEW YORK STYLEのYouTubeに登場します!ぜひご覧ください!
Simmered beef and daikon with ginger.
牛肉と大根の生姜煮。
Spicy stir-fried lotus roots and konnyaku.
蓮根とこんにゃくのピリ辛炒め。
oden.
おでん。
Snapper rice with kamaage shirasu(boild whitebait).
釜揚げしらす入り鯛めし。
Kasu jiru (sake lees soup) with salmon.
サーモンの粕汁。
Daigakuimo. Sweet and savory Japanese sweet potato dish, and this will be in TOKYO FLAVORS, NEW YORK STYLE YouTube at the beginning of January! Please check it out!
大学芋。これもTOKYO FLAVORS, NEW YORK STYLEのYouTubeに1月初めに登場します!ぜひご覧ください!
Thank you for coming!
ご参加ありがとうございました!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!なお、Our Ageは来年5月末にクローズとなりますので、読みたい記事は今のうちにご覧ください!また、日本食の簡単な作り方を英語で教えるYouTubeチャンネル、TOKYO FLAVORS, NEW YORK STYLEを始めました!ぜひご覧ください!
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