Translate
10/30/2024
Fall Vegetables YOSHIKOlicious Beauty Kitchen 秋野菜のYOSHIKOlicious Beauty Kitchen
Hello, everyone. I had my beauty food social dining, YOSHIKOlicious Beauty Kitchen the other day. The theme is again fall vegetables, yet I included meat as well. First of all, again, I started with pumpkin soup, and I added maple shaped carrot and beet for the topping. As for the pumpkin, I used butternut squash.
皆様、こんにちは!先日私の美容食のお食事会、YOSHIKOlicious Beauty Kitchenを開催しました。テーマはまた秋野菜ですが、今回は肉も含みました。最初はまたまたパンプキンスープで、もみじに象ったニンジンとビーツをトッピングに加えました。かぼちゃは、バターナッツスクワッシュを使いました。
Then pickled beets and tomato salad. This look would be good for Christmas too!
酢漬けビーツとトマトのサラダ。このルックスはクリスマスにもあいますよね!
I roasted Brussels sprouts and then sauteed with salami and chopped garlic.
芽キャベツはローストしてから、サラミと刻んだニンニクと共にソテーしました。
Beets and tomato pasta.
ビーツとトマトのパスタ。
The main dish was steak!
メインディッシュはステーキ!
Cutting the cooked steak before serving.
焼けたステーキをお出しする前に切り分けます。
The meat was dry aged black angus ribeye beef.
お肉はドライエイジドブラックアンガスリブアイビーフ。
There side dishes for the steak; carrots, potato, and mushrooms!
ステーキの付け合わせは3品。ニンジン、ポテト、キノコです!
Most of the participants were people related to fashion. Thank you for coming!
参加者の大方はファッション関係の方々でした。いらしてくださってありがとうございました!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!月1回更新の予定です。是非ご覧ください!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment