Translate

11/22/2014

Finger Foods for FIT JSAA Reception 日本FIT会NY支部懇親会用のフィンガーフード

Hello, everyone!  Last Wednesday, there was a talk and a reception organized by FIT JSAA (FIT Japanese Student and Alumni Association) where I am the head.  This was the location: it was 75th floor of the Empire State Building!  The night view was incredible!
皆様、こんにちは!先週水曜日、私がまとめ役をさせていただいております日本FIT会NY支部(FIT JSAA)主催の講演会・懇親会がありました。こちらがそのロケーション。エンパイアステートビルの75階です!夜景が素晴らしかったです!
This was the office of KATSU NEW YORK which is producing textiles in Japan and marketing them to the U.S. apparel and interior markets.  J Crew, Marc Jacobs, Thom Browne, and Rag & Bone are some of their major clients.  The company started using organic cotton 10 years ago, and has been conscious about sustainability.  Mr. Yoshinobu Asami, the textile engineer and Ms. Chikako Hanaoka, the Senior Vice President  of KATSU NEW YORK talked about the corporation and that was very informative and meaningful lecture.
ここは、日本でプロデュースしたテキスタイルをアメリカのアパレル及びインテリア市場に売っているカツニューヨークのオフィスなんです。Jクルー、マークジェイコブス、トムブラウン、ラグ&ボーンなどが主なクライアントです。同社は10年前にオーガニックコットンを使い始め、サステイナビリティーに気を使っています。テキスタイルエンジニアの浅見佳伸さんと、専務の花岡千賀子さんが会社についてお話をしてくださり、大変有意義なレクチャーでした。

After the lecture, we had a networking reception!  I prepared quiches with three green leaf vegetables and tofu, quiches with chia seeds, potato, and cherry tomatoes, sweat potato salad with apples, skewered pickled orange cauliflowers with prosciutto and Japanese turnips, skewered persimmons with prosciutto and Japanese turnips, and Indian spiced banana breads!  They were all well received, and all were gone by the end of the party!  Some people mentioned that they were impressed with the great combination of persimmons, prosciutto, and Japanese turnips.  It seems that many people do not have an opportunity to eat persimmons, however persimmons are very rich in vitamin C!  Therefore, I try to eat persimmons often during the season!
講演会の後は懇親会です!私は3種類の緑の葉野菜と豆腐のキッシュ、チアシードとポテトとチェリートマトのキッシュ、リンゴ入りのサツマイモのポテトサラダ、オレンジカリフラワーのピクルスと生ハムとカブのピンチョス、柿と生ハムとカブのピンチョス、そしてインドのスパイスをきかせたバナナブレッドを用意しました!どれも好評で、全部完食されました!何人かの方々から、柿と生ハムとカブの組み合わせが絶品!と感激のコメントをいただきました。柿を食べる機会のない人が多いようなのですが、柿はビタミンCがとっても豊富です!ですので、私はシーズン中に柿をよく食べるようにしています!




#ilovefood #foodmatters #youarewhatyoueat #BWNonWE #美容食

No comments:

Post a Comment