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4/15/2018

NY Style Beauty Food Brunch and Organic Oil Seminar in Tokyo NYスタイルの美容食ブランチとオーガニックオイルの集い(東京)

Hello, everyone.  I recently visited Japan and held an event collaborated with my friend and aroma therapist, Ms. Mika Hanai from Blooming Aroma.  This was a closed event for our friends and acquaintance, and 25 people including us got together.  I am so relieved when many people came up to me to say "delicious!"  Thank you so much for everyone who attended!
皆様、こんにちは。最近日本を訪れまして、友人でアロマセラピストである社団法人ブルーミングアロマの花井文袈(みか)さんとコラボでイベントを開催いたしました。お互いの友人・知人のみにお声がけしたクローズドのイベントでしたが、私たちを入れて25人の集まりとなりました!多くの方々が、私のところにいらして「美味しかった!」とおっしゃってくださって、ほっといたしました。参加してくださった皆様、本当にありがとうございました。
Mika gave a mini lecture about oil for the first thirty minutes.  She let attendees taste organic tsubaki (camellia flower) oil for eating and for putting on skin respectively.
文袈さんが最初の30分、オイルについてのミニレクチャーをされました。参加してくださった方々に、食用のオーガニック椿油と肌につけるための椿油をそれぞれ味見していただきました。
After the lecture was done, we started buffet style brunch.  I prepared two different salads.  One was kale salad with red and yellow bell peppers, tomatoes, walnuts, and goat cheese.  The other one was green salad with three different leaf vegetables, cucumbers, yellow apple, and pistachio.  I used the organic tsubaki oil and turmeric in the dressing for the green salad.  I had to go to many stores to look for kale and goat cheese, and I am glad that I was able to find them!  After all, I bought kale in National Azabu in Hiroo, and goat cheese in Seijo Ishii in Musashi Kosugi.
レクチャーが終わってから、ビュッフェ形式でのブランチを始めました。サラダは2種類用意しました。1つは赤と黄色のピーマン、トマト、クルミ、ゴートチーズを入れたケールのサラダです。もう1つは3種類の葉野菜、キュウリ、黄色いリンゴ、ピスタチオを入れたグリーンサラダです。グリーンサラダのドレッシングに、オーガニックの椿油とターメリックを使いました。ケールとゴートチーズを探していろいろな店に行かないといけなかったのですが、見つかってよかったです!結局、ケールは広尾のナショナル麻布、ゴートチーズは武蔵小杉の成城石井で買いました。
As strawberry was in season, I prepared appetizer with strawberry and small tomato.  The white part was mascarpone cheese, and the dark color sauce was balsamic glaze.
イチゴのシーズンでしたので、イチゴとプチトマトを使ったアペタイザーを用意しました。白いのはマスカルポーネチーズで、ダークな色のソースは煮詰めたバルサミコビネガーです。
As this was brunch, I prepared two different kinds of bread dishes.  One was bagel with cream cheese mixed with smoked salmon.  This is the standard in New York!  The bagel was from and baking in Tokyo.  I have a friend who has been teaching New York style breads in Tokyo for 20 years and she is about to close her class, but she introduced a baker who inherited her taste.
ブランチなので、パン料理も2種類ご用意しました。1つは、スモークサーモンを混ぜ込んだクリームチーズをつけたベーグル。ニューヨークの定番ですね!ベーグルは、東京の「アンド・ベーキング」さんから取り寄せました。私の友人が東京で20年間、ニューヨークスタイルのパン教室をしてきたのですが、もうすぐそのお教室を閉めるので、彼女の味を受け継いでいるベーカリーさんを紹介してくれたのです。
I also prepared avocado toast.  The bread was sour dough bread from and baking.  I wanted to use green apple for the topping but I realized that there was no store which carried green apple, so I used yellow apple instead.  I wish I could have found micro green like those I see in farmers market in New York, but I managed to use different green leaves for the topping.
アボカドトーストも用意しました。パンは、アンド・ベーキングさんのサワードゥブレッドです。トッピングには青リンゴを使いたかったのですが、青リンゴを売っている店がどこにもなかったので、黄色のリンゴを代わりに使いました。ニューヨークのファーマーズマーケットにあるようなマイクログリーンがあったらよかったのですが、トッピングには違うタイプの葉野菜でなんとかしました。
As for the tea, I served two of my favorite teas.  One was earl gray with lavender from T Salon.  The other was cinnamon spice tea from Physical Graffitea.  Both of the teas were very well accepted.
お茶は、私のお気に入りのお茶2種をご用意いたしました。1つは、Tサロンの、ラベンダー入りアールグレイ。もう1つは、フィジカルグラフィティーのシナモンスパイスティーです。どちらもとっても好評でした。

Everyone enjoyed eating and chatting.  I truly appreciate for the good connection including those whom I haven't seen for a long time as well as those whom I met for the first time.  For the next time, I would like to do better and try it again.
皆さん、お食事とおしゃべりを楽しんでくださっていました。久しぶりにお会いした方々、初めてお会いした方、いろいろなご縁に心から感謝しております。次回はもっとバージョンアップしてできたらいいなと思います。

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