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4/28/2021
April YOSHIKOlicious Beauty Online Cooking Class 4月のYOSHIKOlicious Beauty Cooking Class(オンライン)
Hello, everyone! I did my YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class online last weekend. Thank you very much for those who attended. The theme this month was "Decreasing Visceral Fat by Eating Low GI(glycemic Index) Foods." I have done the 21-day-diet program for the purpose with Ms. Mina Kondo, the diet trainer/coach. I first talked about why I did this specific diet, and then shared what I learned the most and some key numbers I achieved. After that, I introduced three dishes I made during the 21 days and thought I will make them again.
皆様、こんにちは!先週末、YOSHIKOlicious Beauty Cooking Classをオンラインで開催しました。参加してくださった皆様、ありがとうございました。今月のテーマは、「GI値の低い食材で内臓脂肪を減らす食事」です。この目的のための21日間のダイエットプログラムをダイエットトレーナー/コーチの近藤三奈さんの指導を受けながら実践しました。まず、私がこの特定のダイエットプログラムをやることにした理由をご説明し、特に学んだこと、そして達成した数値の一部をシェアさせていただきました。それから、この21日間の期間中につくってまたつくるだろうなと思う3品をご紹介しました。
This is fully moistured chicken tsukune.
こちらはみずみずしさいっぱいの鶏のつくねです。
This is chicken salad.
チキンサラダ。
This is colorful squid salad.
カラフルなイカ入りサラダです。
Mina (center) joined the class and explained details about the diet. Everyone enjoyed the heart warming MC by Miwa as always.
三奈さん(中央)も参加して、ダイエットについていろいろ説明してくださいました。美和さんによるほのぼの心温まる司会にも、皆さんいつも通り大満足。
One of the participants made the three dishes right after the class and sent me the beautiful picture. She told me that they were well accepted by her family.
参加者のお1人が早速3品つくって、とても美しい写真を送ってくださいました。ご家族にも好評だったそうです。
Thank you very much again for attending! This time, four people were unable to attend on time, but they could watch the video recorded.
改めまして、ご参加ありがとうございました!今回、4人の方々がリアルタイムでご参加がかないませんでしたが、録画視聴していただいております。
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