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8/08/2023

Spanish YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class スペイン料理のYOSHIKOlicious Beauty Cooking Class

Hello, everyone! I received a request of paella in my cooking class. I have done the class many times but there are many people who want to make paella at home. Especially, if you can make squid ink paella, it would be happily welcomed at home party! Therefore I taught gazpacho, marinated octopus, and squid ink paella. The BGM was Spanish music too! 皆様、こんにちは!パエリアのお料理教室をやってほしいとのリクエストをいただきました。過去にも何度かやっているのですが、パエリアをご自宅でつくれるようになりたい方、多いんですね。特にイカ墨のパエリア、うちでつくれたらホームパーティーでとっても歓迎されそうです!そこでガスパチョ、タコのマリネ、イカ墨のパエリアをご教授しました。BGMもスペインの音楽にしました!
I used seafood only for the paella. I was so glad that I got large shrimps. パエリアの具はシーフードオンリーにしました。立派な海老が手に入ってよかったです。
Clams expelled the dark matter and sand. クラムはしっかり砂抜き。
I demonstrated how to add the topping for gazpacho and then asked the each participant to do the same for their gazpacho. ガスパチョのトッピングの仕方をお見せし、その後参加者の皆さんにそれぞれご自分のガスパチョにトッピングを加えていただきました。
I learned how to make this gazpacho from my Spanish friend many years ago. 何年も前にスペイン人の友人からこのガスパチョのつくり方を教わりました。
Marinated octopus with tomato and asparagas. Everyone said the dressing can be applied for other dishes as well. タコとトマトとアスパラガスのマリネ。皆さん、このドレッシング、他の料理にも使えると気に入っていらっしゃいました。
This paella contains generous amount of squid ink! イカ墨たっぷりのパエリア!
I kept on hearing "delicious" during the lunch time and made me very happy! Thank you very much for participating! ランチの間中、ずっと「おいしい」の言葉を聞き続けて、幸せな気持ちになりました!ご参加ありがとうございました!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!月1回更新の予定です。是非ご覧ください!

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