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9/04/2023

Italian with Mainly Sardines YOSHIKOlicious Beauty Kitchen イワシメインのイタリアンのYOSHIKOlicious Beauty Kitchen

Hello, everyone. I received a request of Italian with mainly sardines social dining, and held it last Friday. This social dining is the most popular one among my social dinings and I have done it many times. This time, three participants were those who had attended in the Italian with mainly sardines social dining before, and they invited their friends. That means that they love the foods so much and I feel very honored. I used eight pounds of sardines this time! Italy has cheerful images to me, therefore I used cheerful yellow for the table setting. 皆様、こんにちは。イワシメインのイタリアンのお食事会のリクエストをいただき、金曜日に開催しました。このお食事会は、私のお食事会の中で一番人気があります。今回、3人の参加者の方々は以前にもイワシメインのイタリアンのお食事会に参加されたことのある方々で、それぞれお友達を誘って参加してくださいました。つまりそれだけ気に入ってくださっているということで、とても光栄です。今回使ったイワシは全部で8ポンド!私にとってイタリアは陽気なイメージがあるので、陽気な黄色をテーブルセッティングに使いました。
The lunch was started with crostini with white anchovy, roasted red bell pepper, capers, and rosemary. Many people haven't had white anchovy yet they liked the taste. ランチはホワイトアンチョビ、ローストした赤パプリカ、ケイパー、ローズマリーのクロスティーニでスタート。多くの方々がホワイトアンチョビを召し上がったことがなかったのですが、おいしいと気に入ってくださっていました。
This is my new one! Sardine Carpione! As three people were repeaters, I wanted to serve something new! This was very well received. I used ginger olive oil and balsamic vinegar. こちらは新作!鰯のカルピオーネです!リピーターの方が3人いらしたので、何か新しいものをお出ししたいと思いました!これ、とっても好評でした。オリーブオイルとバルサミコビネガーは生姜入りのものを使っています。
I then served three different pasta. The first one was Sicilian style pasta with sardines and fennel. そして3種類のパスタをお出ししました。最初はシシリア風イワシとフェンネルのパスタです。
I make this short pasta time to time even just for myself, yet this has been quite popular in my social dining. It contains anchovy, walnuts, rosemary, and garlic. このショートパスタは自分用だけでも何度もつくってきているのですが、お食事会でかなり人気。アンチョビ、胡桃、ローズマリー、ニンニクが入っています。
Pasta with homemade oil sardines with tomato. トマト味自家製オイルサーディンのパスタです。
Sarde a beccafico in my arranged version. 私流にアレンジしたイワシのベッカフィーコ風。
The main is homemade oil sardines with tomato after all. メインはやっぱりトマト味自家製オイルサーディン。
Thank you very much for coming! ご参加ありがとうございました!
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