Translate
12/19/2023
Pescatarian Christmas YOSHIKOlicious Beauty Kitchen ペスカトリアンクリスマス料理のYOSHIKOlicious Beauty Kitchen
Hi everyone! I did my beauty food social dining, YOSHIKOlicious Beauty Kitchen this past weekend. The theme in December is Christmas after all! On Saturday, there was a person who does not eat meat, therefore I prepared pescatarian Christmas foods. Cheers!
皆様、こんにちは!この週末、私の美容食のお食事会、YOSHIKOlicious Beauty Kitchenを開催しました。12月のテーマはやっぱりクリスマス!土曜日はお肉を召し上がらない方がいらしたので、ペスカトリアンのクリスマス料理をご用意しました。まずは乾杯!
We started with lobster bisque. Among my repertoire, lobster bisque takes time and effort. This time, I bought three whole lobsters and it was hard for me to crack the big lobster claws. Yet there was a person who said it was the best lobster bisque compared to anywhere else. Very happy to hear that!
まずはロブスタービスクでスタート。私のレパートリーの中で、ロブスタービスクは時間も労力も要します。今回、丸ごとロブスター3匹買ったのですが、大きな爪を砕くのが私には大変で。それでも、「どこで食べるより美味しかった」とおっしゃってくださった方がいらして、つくったかいがありました。
I prepared five different finger foods.
フィンガーフードは5種類用意しました。
The mussels with coconut milk curry sauce. By adding chopped red bell pepper and parsley, it turned out to have a Christmas mood! This sauce works very well with breads too!
ムール貝のココナッツミルクカレー煮。刻んだ赤パプリカとパセリを加えて、クリスマス気分を出しました!このソース、パンにつけて食べてもおいしいです!
Scallops with salsa verde. Scallops and mussels were from farmers market in Union Square.
ホタテのサルサベルデ添え。ホタテもムール貝もユニオンスクエアのファーマーズマーケットで買いました。
Christmas colored salad!
クリスマスカラーのサラダ!
The main dish was squid ink paella.
メインはイカ墨のパエリア。
It was very popular! The taste was very well received too!
大人気!お味も大好評でした!
Thank you for coming!
ご参加ありがとうございました!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!月1回更新の予定です。是非ご覧ください!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment