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1/16/2021

January YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class (online) 1月のオンラインYOSHIKOlicious Beauty Cooking Class

Hello, everyone. Last week, I had my beauty food cooking class, YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class online. This time, the theme was Italian! 皆様、こんにちは。先週、私の美容食のお料理教室、YOSHIKOlicious Beauty Cooking Classをオンラインで開催しました。今回のテーマはイタリアン!
First, I showed how to prepare sardines for beccafico style sardine. This is my modified version and it is much easier way to make compared to the regular way. Yet it is very tasty and looks pretty. まず、イワシのベッカフィーコ風用にイワシを下ごしらえする方法をお見せしました。これは私独自のアレンジバージョンで、通常のつくり方よりずっと簡単。それでもとても美味しくて、見た目もきれいです。
I then showed how to make veal scallopini. The time for cooking required for this is surprisingly short! 次に、ヴィール・スキャロピニのつくり方をご紹介しました。これに必要な調理時間は、驚くほど短いんです!
ヴィール・スキャロピニの完成形です。パリのイタリアンレストラン、フェリーニで食べた柔らかさと美味しさが忘れられなくて、何度もトライして再現しました。 This is the completed veal scallopini. I was unable to forget about the veal scallopini which I had in Fellini, the Italian restaurant in Paris; it was so tender and delicious. I tried many times until I realized the tenderness and delicious taste.
At last I showed how to make not too rich yet tasty carbonara. I received a request of making carbonara which is not too rich. Carbonara is not necessary my favorite, but I tried developing the recipe, and it was a hit! People who made the carbonara after the class loved it! 最後は、さっぱりしているけどコクもあるカルボナーラのつくり方をご紹介しました。さっぱりしたカルボナーラをやってほしいとのリクエストをいただいていたのです。私は特別カルボナーラが好きというわけではなかったのですが、レシピづくりにトライし、大好評でした!クラスの後につくられた方々は、皆さんとても気に入ってくださいました!
Three people sent me the pictures after they cooked. Let me introduce one by one with comments. 3人の方々がつくった後、写真を送ってくださいました。お1人ずつご感想と共にご紹介させてください。 This lady made all three dishes, and she was particularly amazed with the carbonara! She said she was surprized with the rich taste and creamy texture without heavy cream or milk, and she will make this regularly. こちらの方は3品ともつくられて、特にカルボナーラに感激されたそうです!生クリームや牛乳を使わなくてもこんなに濃厚でクリーミーなんてと驚かれたとのことで、これから定番にしますとおっしゃってくださいました。
Regarding beccafico style sardine, she thought about sun in Sicily from the sour lemon and sweet raison. イワシのベッカフィーコ風は、酸っぱいレモンと甘いレーズンにシチリアの陽光を感じたそうです。
It was the first time for het to buy and cook veal at home, yet it looks delicious! ヴィールは買うのも家で料理するのも初めてだったそうですが、美味しそうですよね!
This lady is the person who requested not too rich carbonara, and she let me know that this really met her expectation! Her husband was impressed with this as well, and I am very glad to hear that. こちらの方がカルボナーラをリクエストしてくださったのですが、「さっぱりカルボナーラ、その通り!」とお知らせしてきてくださいました。だんなさんも感激されていたそうで、良かったです!
The same lady also made beccafico style sardine, and she told me that pine nuts were tasty. 同じ方、イワシのベッカフィーコ風もつくられ、松の実が美味しいとおっしゃってくださいました。
This lady made the carbonara 30 minutes after the class was over! Amazing! She said she normally does not really like parmesan cheese, but she really loved this pasta, and she will likely make this many times. こちらの方は、クラスが終わってから30分後にカルボナーラをつくられたそうです!素晴らしい!いつもはパルメザンチーズはあまりお好きではないそうなのですが、これは本当に美味しいと感じてくださって、何回もつくりそうとおっしゃってくださいました。
I am really happy to see people enjoyed cooking with my recipes and loved the taste. 皆さんが私のレシピで料理を楽しまれ、つくったものを美味しいと思ってくださって本当に嬉しいです。
Thank you very much for participating. ご参加ありがとうございました。
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