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2/19/2022
Mainly Sardines Italian YOSHIKOlicious Beauty Kitchen イワシメインのイタリアンのYOSHIKOlicious Beauty Kitchen
Hello, everyone! In NY, the positive rate finally got much lower compared to the beginning of this year! I had to cancel YOSHIKOlicious Beauty Kitchen twice due to Omicron and then rescheduled as the positive rate got pretty low. One of them was rescheduled to yesterday, and that was mainly sardines Italian foods. I did this theme last October. And then a number of people tolds me, "I love sadines, too!" Therefore I repeated the same theme! I decorated the table with floating candles and yellow flowers which are cheerful.
皆様、こんにちは!NYではやっとコロナ陽性率が年初に比べてずっと低くなりました!オミクロンで私の美容食のお食事会、YOSHIKOlicious Beauty Kitchenを2回キャンセルしなければいけなかったのですが、陽性率がかなり低くなったのでリスケしました。そのうちの1つは昨日で、イワシメインのイタリアンでした。これ、去年の10月にもやったのです。そうしたら、「私もイワシ大好きなの!」という方が結構いらしたので、同じテーマでリピートすることにいたしました。テーブルには、気分をあげてくれる黄色のお花とフローティングキャンドルを飾ってみました。
I incerted yellow and white flowers into the napkin rings! Cute!
ナプキンリングには、黄色と白の花を入れました!可愛い!
The first dish was different from the one in the last October. This time, I prepared Bagna cauda sauce. Last fall, I was dignoced to lactoce intolerance. When I had the social dining in October, I was forbidden to take any dairy foods. Bagna cauda sauce contains milk, heavy milk, and parmesan cheese. Now, I can take some lactoce if I take some medicine. I used lactoce free milk and heavy milk, and regular parmesan cheese as I have not found any good vegan cheese. Bagna cauda sauce contains anchovy so it perfectly fits to the theme!
1品目は10月の時と異なります。今回は、バーニャカウダソースを用意しました。昨秋、私はラクトース不耐性と診断されました。10月にお食事会をした時は、乳製品一切とっちゃダメと言われていたのです。バーニャカウダソースは牛乳、生クリーム、パルメザンチーズを使います。今は、お薬を飲めばラクトースをいくらかとってもいいようになっています。私はラクトース不使用のミルク、生クリーム、そしてビーガンチーズはまだいいと思うものを見つけられていないので普通のパルメザンチーズを使いました。バーニャカウダソースはアンチョビを含んでいるので、このテーマにはピッタリなんです!
The rest of the menu was the same to the one in October. This is Sicilian style pasta with sardines and fennel. The color of the past is yellow because saffron is used. It was delicious!
残りのメニューは、10月の時と同じです。こちらはシシリア風のイワシとフェンネルのパスタ。パスタの色が黄色いのは、サフランが入っているからです。美味しくできました!
This is my regular pasta with Tomato taste home made oil sardines. This was popular too!
こちらは私の定番の、トマト味自家製オイルサーディンのパスタです。これも好評でした!
This is also my favorite, Beccafico style sardines. This is my original way to make this; instead of rolling sardines, I just placed sardine fillets. This is Sicilian food too! Both this and the Sicilian style pasta have bread crumbs, raisins, pine nuts, lemon juice, and anchovy.
これも私のお気に入り、イワシのベッカフィーコ風です。私独自に考えた作り方で、イワシを巻くのではなく、フィレを置くだけにしています。これもシシリアの料理です。これもシシリア風パスタも、パン粉、レーズン、松の実、レモン汁、アンチョビが入っている点で共通しています。
I made one vegetable dish and that was eggplant caponata! I do not deep-fry eggplant therefore it is not oily and more healthy!
野菜料理も1品つくりました。茄子のカポナータです!私は茄子を揚げないので、油っこくなく、よりヘルシーなんです。
The main was Tomato taste home made oil sardines. They are dressed-up oil sardines with fresh tomatos, black olives, and chopped parsley. Always popular! Always my favorite!
メインディッシュはトマト味自家製オイルサーディン。生のトマト、黒オリーブ、刻んだパセリでドレスアップしたオイルサーディン。いつも人気!いつもお気に入りです!
One of the participants brought flowers for me! Very pretty! Thank you very much!
参加者のお1人がお花をもってきてくださいました!とってもきれい!ありがとうございます!
Thank you very much for those who attended! We had fun conversation over a lot of sardines. I used more than six pounds of sardines!
参加してくださった皆様、ありがとうございました!たくさんのイワシを食べながら、楽しいお喋りしましたね。全部で6ポンド以上のイワシを使いました!
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