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6/10/2025

Italian YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class イタリアンのYOSHIKOlicious Beauty Cooking Class

Hi, everyone. Time fries! I did my beauty food cooking class, YOSHIKOlicious Beauty Cooking Class last week. There were three foods I received requests to teach. After all, they turned out to be Italian. 皆様、こんにちは!時の経つのは早い!先週、私の美容食のお料理教室、YOSHIKOlicious Beauty Cooking Classを開催しました。教えてほしいとリクエストいただいた3品をやりました。結果的にイタリアンになりました。
The last time, I showed how to use circle, and one of the participants loved it! She bought circles right after my cooking class and requested me to use it in another way. So this time, I included optopus and showed how to boil and grill octopus too. Everyone made the each one they are going to eat, and the each one looked wonderful! 前回、セルクルの使い方をお見せしたのですが、参加者のお1人がとても気に入られて、お料理教室の直後にセルクルを購入!で、他の使い方も教えてほしいとリクエストいただいたので、タコを含み、タコを茹でてグリルする方法もご紹介しました。皆さん、ご自分が召し上がる分をそれぞれつくっていただいたのですが、どれも見栄えよくお上手にできていました!
I also received a request of something quick to make and looks nice. So I did baked flounder wrapped with paper. There are sliced potatoes under the fish, and everyone loved the idea! The each person assembled the one the person was going to eat. 時短でできて見栄えがいい料理のリクエストもいただいていました。なので、フラウンダーの紙包み焼きをやりました。魚の下にはスライスしたポテトがあって、皆さん、「ポテトがおいしい!」と感激されていました!これも、各自ご自分が食べる分を組み立てていただきました。
I also received a request of something with meat as well, so I did chicken cacciatora. This is easy to make and also complete with one frying pan. It's good to know! 肉料理も何か1つやってほしいとのリクエストがありましたので、チキンカチャトーレをやりました。これは簡単でしかもフライパン1つでできるので、知っておくと便利な料理です!
I am so happy that everyone loved my foods and had a great time! Thank you for participating! 皆さんが私の料理を気に入ってくださり、楽しい時間となってとても嬉しかったです!ご参加ありがとうございました!
Please follow my Instargram! 日本語のニュースレターを別途しております。英語では伝えきれないことをお伝えする他、お料理教室やお食事会などのお知らせもニュースレターでお知らせしています。 yoshiko*yoshikoliciousbeauty.com(*を@に変えてください)までお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。インスタグラムでは、ブログではご紹介していないお料理の写真をいろいろ載せております。是非フォローしていただけましたら幸いです。 集英社のOur Ageで、私の美容食を紹介する連載「NY発!美しくなるトリプル美食」が掲載されております!月1回更新の予定です。是非ご覧ください!

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