Hello, everyone. January is my busiest month of the year, and I have not been able to update my blog for a while. Yet I have been introducing new foods in my Instagram time to time. Among those foods, this was somehow the most popular. I made this for breakfast in a morning. I put generous amount of micro kale in the bottom, and added avocado, mutsu apple, boiled broccoli, dried cranberry, and walnut. Microgreens are in season now, and they are known to be more nutritious than mature greens. While they are in season, I try to eat microgreens.
皆様、こんにちは。1月は1年で一番忙しい月で、しばらくブログを更新できていませんでした。でも、インスタグラムでは時々新しい料理をご紹介しています。その中で、何故かこれが一番人気がありました。これはある朝、朝食用につくったものです。下にマイクロケールをたっぷりしいて、アボカド、むつりんご、茹でたブロッコリー、ドライのクランベリー、胡桃を加えました。マイクログリーンは今シーズンで、成熟した葉っぱよりも栄養があることで知られています。シーズンの間に、マイクログリーンをなるべく食べるようにしています。
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日本語のニュースレターを別途しております。ブログでは英語で伝えやすいことに限られがちですので、伝え切れていないことを少しずつお伝えさせていただきたいと思っております。
yoshiko@yoshikoliciousbeauty.comまでお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします。
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