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9/30/2015

Gluten-Free Okonomiyaki with Three Kinds of Leafy Vegetables 3種の葉野菜入りグルテンフリーのお好み焼き

Hello, everyone.  I now have many leafy vegetables in my refrigerator; komatsuna, daikon greens, carrot greens, kale, basil, broccoli rabe, scallion, rosemary, and shiso. I have to use them before they spoil!  Therefore, I made okonomiyaki with daikon greens, carrot greens, and scallion for lunch today.  The leaves of daikon and carrot are more notorious than the root parts.  I used gluten-free flour for this okonomiyaki.  The bonito flakes which are used for topping on okonomiyaki is rich in protein which needs to produce collagen! 
皆様、こんにちは。今、うちの冷蔵庫には葉野菜がいっぱい!小松菜、大根の葉っぱ、ニンジンの葉っぱ、ケール、バジル、ブロッコリーラーブ、スキャリオン、ローズマリー、紫蘇があります。悪くならないうちに使わないと!そこで今日のランチは大根の葉っぱ、ニンジンの葉っぱ、スキャリオンを入れたお好み焼きをつくりました。大根もニンジンも、根っこの部分より葉っぱの方が栄養があるんですよ。そして、このお好み焼きにグルテンフリーの粉を使いました。なかなか美味しかったです!お好み焼きのトッピングに使う鰹節は、コラーゲンを生成するのに必要なたんぱく質を豊富に含んでいます!
#‎美容食‬ #beautyfood #NY #NewYork #okonomiyaki #bonitoflakes  

私が参考にしたたんぱく質の含有量のチャートはこちらになります。

 
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