Translate

8/10/2015

Roasted Eggplants with Tomato 茄子のローストのトマト添え

Hello, everyone.  It is a season of eggplants!  I bought some eggplants in my local green market last Saturday, and I made this dish today.  While I was roasting eggplants, I cut tomato into cubes and marinated them with salt, black pepper, and balsamic vinegar.  I placed the roasted eggplants on the plate and put the tomatoes on the eggplants.  I added goat cheese and chopped basil. Making this was easy and delicious!  Eggplant skin is rich in anthocyanin which is an antioxidant property.  Tomato is rich in vitamin C as well as lycopene which is also an antioxidant property.  Goat cheese is relatively low in calories and fat, and is also rich in protein.  Goat cheese is also easier on the human digestive system according to this aritlce.  Basil is rich in vitamin A and beta carotene which is a powerful antioxidant property.  This dish looks pretty, too!
皆様、こんにちは。茄子のシーズンですね!土曜日に地元のグリーンマーケットで茄子を買ってきて、今日、こちらの1品をつくってみました。茄子をローストしている間、トマトを角切りにし、塩、黒胡椒、バルサミコビネガーでマリネ。ローストした茄子をお皿に置き、茄子の上にトマトを置きました。さらにゴートチーズと刻んだバジルをのせました。これ、簡単で美味しかったです!茄子の皮には抗酸化物質のアントシアニンが豊富に含まれています。トマトはビタミンC、そしてやはり抗酸化物質であるリコピンが豊富。ゴートチーズはカロリーと脂肪分が比較的少なく、たんぱく質が豊富です。こちらの記事によりますと、ゴートチーズは消化されやすいとのことです。バジルはビタミンA、そして強力な抗酸化物質であるベータカロテンが豊富です。見た目もきれいな1品になりました!
#‎美容食‬ #beautyfood #NY #NewYork #eggplant #tomato #summer #goatcheese
 
Please follow my Instagram
 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
日本語のメルマガを始めました。ブログでは英語で伝えやすいことに限られがちですので、伝え切れていないことを少しずつお伝えさせていただきたいと思っております。

yoshiko@yoshikoliciousbeauty.comまでお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします

No comments:

Post a Comment