Translate

7/29/2016

Carrot Salad with Cashew Sauce ニンジンサラダのカシューナッツソース和え

Hello, everyone.  I had many carrots so I made carrot salad today.  I sliced a carrot with peeler and put them in strainer and sprinkled salt.  After the carrots become wilted, squeezed them to discard the excess water, and then mixed with cashew aioli sauce.  This is quite simple but delicious and very nutritious, too!  This was well received in my Instragram as well!  Cashew sauce can last for a week to 10 days in refrigerator.  This idea might work with other vegetables such as cucumber or zucchini. 
皆様、こんにちは。ニンジンがたくさんあったので、今日はキャロットサラダをつくりました。ピーラーでニンジンをスライスして、ザルに入れて塩をぱらぱら。ニンジンがしんなりしてきたら、絞って余計な水分を捨て、カシューナッツのアイオリソースで和えました。これ、とてもシンプルですが、美味しくて栄養もたっぷり!インスタグラムでも好評でした!カシューナッツのソースは冷蔵庫で1週間か10日くらいもちます。このアイデア、キュウリやズッキーニなど他の野菜でも使えるかもしれませんね。
#美容食‬ #beautyfood #NY #NewYork #carrot #salad #cashewsauce #vegan #vegetarian #vegetables

Please follow my Instagram
 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
日本語のメルマガを始めました。ブログでは英語で伝えやすいことに限られがちですので、伝え切れていないことを少しずつお伝えさせていただきたいと思っております。

yoshiko@yoshikoliciousbeauty.comまでお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします

No comments:

Post a Comment