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1/11/2017

Pickled Herrings and Vegetables ニシン漬け

Hello, everyone!  Last week, I made "Nishinzuke" or pickled herrings and vegetables.  My father's mother was from Hokkaido (Northern Japan) and she made this nishinzuke when I was a child during winter.  When I am too busy to cook, if I had this, it is good because I can take both vegetables and protein with this one dish.  It is fermented food so it is healthy as well.
皆様、こんにちは!先週、ニシン漬けをつくりました。私の父方の祖母は北海道出身で、冬になると、子供のときによくこれをつくってくれていたのです。忙しくて料理をしている時間がないときでも、これがあれば、1品で野菜とたんぱく質がとれるのがいいですね。発酵食品なので、健康的でもあります。
"Mikaki nishin" which is dried herring is required to make "nishinzuke" and I bought this in Daido, Japanese grocery store in White Plains, NY.
ニシン漬けをつくるには身欠きニシンが必要で、私はこれをホワイトプレーンズの大道で買いました。
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