Translate

6/30/2016

Cold Tofu with Miso Sauce and Celery Leaves 冷奴の味噌だれ&セロリの葉添え

Hello everyone.  Today, I had little bit of celery with celery leaves, one myoga (it is sometimes called Japanese ginger) , and a small piece of ginger.  I reserved some celery leaves, and then minced and mixed the others into miso-based sauce.  I placed tofu and put the miso and vegetable mixture on the top of the tofu.  I then sprinkled chopped celery leaves.  This looked nice and delicious, and I was also glad that I was able to utilize the leftovers effectively!
皆様、こんにちは。今日、うちはセロリの葉っぱのついたセロリが少しと、茗荷が1つ、そして生姜の小さいかけらがありました。セロリの葉っぱを少しとっておいて、あとは全部細かく刻んで味噌だれに混ぜてみました。豆腐をおいて、この味噌だれを豆腐の上にのせました。そして、刻んだセロリの葉っぱをトッピング。見た目きれいで美味しく、食材を有効活用できて嬉しかったです!
#美容食‬ #beautyfood #NY #NewYork #tofu #miso #vegetarian #vegetable

Please follow my Instagram
 ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
日本語のメルマガを始めました。ブログでは英語で伝えやすいことに限られがちですので、伝え切れていないことを少しずつお伝えさせていただきたいと思っております。

yoshiko@yoshikoliciousbeauty.comまでお知らせいただけましたら、メーリングリストに入れさせていただきます。どうぞ宜しくお願いいたします