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6/30/2016

Cold Tofu with Miso Sauce and Celery Leaves 冷奴の味噌だれ&セロリの葉添え

Hello everyone.  Today, I had little bit of celery with celery leaves, one myoga (it is sometimes called Japanese ginger) , and a small piece of ginger.  I reserved some celery leaves, and then minced and mixed the others into miso-based sauce.  I placed tofu and put the miso and vegetable mixture on the top of the tofu.  I then sprinkled chopped celery leaves.  This looked nice and delicious, and I was also glad that I was able to utilize the leftovers effectively!
皆様、こんにちは。今日、うちはセロリの葉っぱのついたセロリが少しと、茗荷が1つ、そして生姜の小さいかけらがありました。セロリの葉っぱを少しとっておいて、あとは全部細かく刻んで味噌だれに混ぜてみました。豆腐をおいて、この味噌だれを豆腐の上にのせました。そして、刻んだセロリの葉っぱをトッピング。見た目きれいで美味しく、食材を有効活用できて嬉しかったです!
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