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9/19/2013

Yoshiko Style Falafel with Olives オリーブ入りYoshikoスタイルファラフェル

I introduced chickpea balls with olives in the past article; http://yoshikoliciousbeauty.blogspot.com/2013/08/chickpea-balls-with-olives.html.  Then I realized that I was not supposed to cook chickpeas when I make falafel, so today, I soaked the chickpeas in water for 9 hours and then put them in food processor. After that, I did same as before and then deep fried the balls.  I think this was easier than the previous version and if I make a lot of these, I could freeze them and also this would be good as a finger food for a party!
過去記事http://yoshikoliciousbeauty.blogspot.com/2013/08/chickpea-balls-with-olives.htmlで、オリーブ入りひよこ豆の団子をご紹介させていただきました。その後、ファラフェルをつくるときはひよこ豆をゆでないものとわかり、今日はひよこ豆を9時間水につけておいて、それからフードプロセッサーにかけました。その後は前と同じで、団子を揚げました。このほうが簡単ですし、たくさんつくっておけば冷凍もできますし、パーティでのフィンガーフードとしてもイケると思います!

I put chopped black olives so that it would be good to eat without any sauce, but in this case, I put only black pepper and I don't put salt, otherwise it would be too salty.  I use this pepper mill when I use peppers.   I bought this in Paris about 30 years ago when I was working as a designer in an apparel company in Tokyo and was sent to Paris for a business trip.  This is my favorite pepper mill and I hope I will be able to continue using this!
私はソースなしで食べてもおいしいように刻んだブラックオリーブを入れているのですが、この場合、黒胡椒だけ入れて塩は入れません。でないと塩辛すぎるのではないかと思いますので。私は胡椒を使うとき、このペッパーミルを使っています。30年くらい前、東京のアパレル会社ででデザイナーとして働いていて出張でパリに行ったときに、パリで買ったものです。私のお気に入りのペッパーミルで、これからも長く使い続けられたらと思っています!

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